|
Register • FAQ
• Search • Login |
|
It is currently Tue Sep 10, 2024 07:20
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 1 post ] |
|
I'm A Cyborg, But That's OK (Es Esmu Kiborgs, Bet...) (2006)
Author |
Message |
Odinsh
Imperators
|
I'm A Cyborg, But That's OK (싸이보그지만 괜찮아) (Es Esmu Kiborgs, Bet Tas Nekas) (2006)StāstsFilmas darbība risinās garīgi slimo cilvēku klīnikā. Young-goon (Soo-jung Lim) ir jauna sieviete, kura tic, ka viņa ir kiborgs.
Meitene atsakās uzņemt pārtiku, tā vietā, iespēju robežās, cenšas sevi pakļaut elektriskam lādiņam, ar mērķi uzlādēt savu sistēmu.
Il-sun (Rain) ir jauns vīrietis, kurš hospitalizēts pateicoties savai antisociālajai uzvedībai un šizofrēnijai. Viņš tic, ka spēj paņemt citu cilvēku, tajā skaitā arī Yong-goon, dvēseli.
Kad Yong-goon iziet ārstniecisko šoka terapiju, meitene sāk pat noticēt, ka ir uzlādējusies. Bet savās fantāzijās - nodarbojas pat ar visas klīnikas darbinieku slepkavošanu...
Tomēr Yong-goon patiesais stāvoklis pasliktinās, meitenei ir nepieciešams uzņemt pārtiku un to pat saprot Il-suns.
Abi jaunieši sāk pavadīt aizvien vairāk kopā laika, fantazējot, izklaidējoties, izdzīvojot viens otra dzīves apvienojumā ar visiem pārējiem klīnikas dīvaiņiem...Saite uz AMDB: http://www.amdb.lv/filma.php?id=f000558
|
Tue May 01, 2007 14:57 |
|
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 1 post ] | Topic evaluate: |
|