|
It is currently Thu Jan 23, 2025 15:53
|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Gatis
Administrators
Joined: Thu Feb 17, 2005 21:47 Posts: 1805 Location: Jelgava
|
|
Sun Sep 10, 2006 23:23 |
|
|
kickii
|
briinishkjiiga filma. iists kim ki duk rokraksts.
un man likaas, ka aktuaala teema muusdienu kontekstaa, kad ir bailes nepatikt, kam liidzi naak plastisko operaaciju briinumdarbi.
un veel - fantastiskais korejieshu stils - sevishkji aksesuaari:)
_________________ junk wins by default.
|
Tue Sep 19, 2006 14:47 |
|
|
Odinsh
Imperators
|
kickii wrote: briinishkjiiga filma. iists kim ki duk rokraksts. un man likaas, ka aktuaala teema muusdienu kontekstaa, kad ir bailes nepatikt, kam liidzi naak plastisko operaaciju briinumdarbi. un veel - fantastiskais korejieshu stils - sevishkji aksesuaari:)
Nu jaa nevaru sagaidiit ka shitameejo vareeshu redzeet,pagaidaam ir tikai itaalju valodaa,kuru veel nesmu paspeejis apguut:)
|
Tue Sep 19, 2006 14:48 |
|
|
kaarleens
Vecākais Mūks
Joined: Wed Mar 30, 2005 22:44 Posts: 138 Location: Jelgava
|
Nu ko filma protams nebija slikta, bet nu nav manliekas Dukam tomeer paareejaas ir labaakas. Shinii filmaa vinsh ir manupraat skreejis liidzi vispaareejai modei, jo korejaa taapat kaa ar visaas atiistiitaas pasaules valstiis plastiskaa kirurgjija ir mezhoniigi populaara, kaut kur pat lasiiju ka korejaa plastiskaas operaacijas daavina viens otram dzimenees tipo kaa davaanu kartes Nu ko taa viss ka parasti Duka filmaas tragjiska miilestiiba ar pieskanjotu auru pa vidu. Voshem filma normaalaa, bet ne shedevrs.
|
Sun Nov 12, 2006 18:23 |
|
|
Gatis
Administrators
Joined: Thu Feb 17, 2005 21:47 Posts: 1805 Location: Jelgava
|
kaarleens wrote: kaut kur pat lasiiju ka korejaa plastiskaas operaacijas daavina viens otram dzimenees tipo kaa davaanu karte.
Liekas, ka esmu dzirdējis, ka populāras ir īpaši acu operācijas, jo popkultūra Korejā nedaudz ieregulējusi tādu kā kanonu acu formai (jo īpaši sievietēm), tāpēc jaunietes krāj naudiņu un ...
|
Sun Nov 12, 2006 20:50 |
|
|
Odinsh
Imperators
|
Variet mani shaut nost,shii liidzinaas parastai korejieshu draamai,nekko iipashu es tur nesaskatiju,vieniigais tas ka shii aktuaalaa muusdienu teema par plastisko kirurgiju,saakuma ainas lika domaat ka buus kaarteejais Kima shedevrs bet....vieniigais kas palika aciis tas bija tas skaistais uzrakts virs plastiskaas kirurgijas eekas durviim Do u want a new life?
Un vai tad tieshaam Korejieshi ir taadi kroplji ka ir jaataisa tik daudz plastiskaas operaacijas?Un ja veel daavina viens otram taas kaa daavanu kartes, tad varbuud driiz arii saaks kloneet?
|
Tue Nov 14, 2006 22:55 |
|
|
HELDON
Imperial Master
Joined: Thu Mar 24, 2005 23:07 Posts: 315 Location: Latvia, Riga
|
Man gan likās, ka filma pavisam nav par plastisko ķiruģiju bet par kaut ko citu
|
Wed Nov 15, 2006 01:00 |
|
|
jurc
Imperators
|
Salīdzinot ar citām Duka filmām ko esmu redzējis, šī filma ir visbagātākā ar dialogiem.
Un kā vienmēr - pirmā pusfilma man likās so so, bet otra puse tiešām bija ļoti aizraujoša. Es jau biju izdomājis 5 variantus kā tā filma beigsies, bet beidzās pavisam savādāk.
Kā arī palika daudz neatbildētu jautājumu. Vai tas tiešām bija VIŅŠ kuru izlīmēja pret asfaltu? Vai varbūt vienkārši viņš aiztinās jau pirmajās dienās kkur citur. Ehh...
No Kima filmām pirmo vietu vēljoprojām ieņem 3-IRON, bet šī ar kkur pa augšgalu ņemās. Starp citu pamanījāt ka Ji-woo kompī skatījās 3-iron? Incanci, kāpēc tā.
Thu Dec 07, 2006 17:27 |
|
|
Odinsh
Imperators
|
Variet mani shaut nost,bet shii ir vinja sliktaakaa filma ko esmu redzeejis,Gada sliktaakaa korejieshu filma uz kuru liku lielaakaas ceriibas
|
Thu Dec 07, 2006 18:58 |
|
|
Hotaru
Ichi
|
jurc wrote: Kā arī palika daudz neatbildētu jautājumu. Vai tas tiešām bija VIŅŠ kuru izlīmēja pret asfaltu? Vai varbūt vienkārši viņš aiztinās jau pirmajās dienās kkur citur. Ehh...
No Kima filmām pirmo vietu vēljoprojām ieņem 3-IRON, bet šī ar kkur pa augšgalu ņemās. Starp citu pamanījāt ka Ji-woo kompī skatījās 3-iron? Incanci, kāpēc tā.
Jurci, šī filma mani arī uzvedināja uz līdzīgiem jautājumiem... man šķita, ka pēc plastiskās operācijas Viņš Viņai vairs negribēja atklāties, kaut mīlēja tik ļoti emocionālo sievieti! Un ļoti espējams, tālab viņš arī šo operāciju uztaisīja, lai pazustu no viņas dzīves...
jā, 3-Iron jeb Bin-Jip nevarēja nepamanīt! Vai to ar kādu domu Kim Ki Duks būs ielicis iekš Time? gan jau ka jā
|
Sun Jan 21, 2007 06:02 |
|
|
Hotaru
Ichi
|
Manuprāt, Bin Jip fragmenti filmā apstiprina sajūtu, ka vīrietis nepārtraukti sievietei ir līdzās. Bet viņa jūt mīļoto un izmisīgi meklē viņu...
|
Wed Apr 04, 2007 21:09 |
|
|
XipnosS
Ichi
Joined: Wed Apr 13, 2005 22:50 Posts: 182 Location: Rīga/Bauska
|
Vel viens meistardarbs!
|
Mon May 14, 2007 00:21 |
|
|
Evucis
Imperial Master
|
patika, patika, patika kad attiecībās iestājas rutīna, abiem ir jāpadomā, ko darīt, lai kas mainītos. nav gluži korekti uzdot jautājumus, kā viņa viņam uzdeva gultā. kādu atbildi gan var cerēt sagaidīt? bet nu spert tādu soli, kā plastiskā operācija vai tad mīl to kā Tu izskaties, nevis to, kāds Tu esi kā cilvēks? un arī ja mīl, kā izskaties, tad mīl Tevi, nevis ik pusgadu pa jaunai sejai. uzskatu, ka viņi viens otru vairs tā arī nesatika šķiet, ideju sapratu pareizi. visa uzmanību sīkumiem.. sākums un pašas beigas
|
Wed Jan 23, 2008 11:34 |
|
|
Murchiks
Ichi
|
Šo noskatījps jau otro reizi, skaista filma. Nu tie sīkumi mulsinoši, es tik ar otro reizi sapratu, un arī ar paldzību paldies vienīgi neatceros jau ko domāju noskatoties pirmo reizi šo filmu.
|
Fri Jan 25, 2008 09:21 |
|
|
ze-fantast
Vecākais Mūks
Joined: Tue Jul 28, 2009 02:39 Posts: 71 Location: Cēsis/Rīga-Anniņmuiža/Odnese-Dānija
|
interesanta filma. bija īpatnēja nelielā spriedze, kad viņa meklēja savu mīļoto starp visiem vīriešiem, kurus sastapa. lai gan vispār viņa bija īpatnēja. histēriķe.
kopumā - filma laba. tagad e spārāk daudz iemetu acis spogulī lai paŗbaudītu - vai tik neesmu nogurusi no savas sejas xD LOL
_________________ Jaunumi Korejas mūzikas dzīvē iekš tradicionālajiem draugiem.lv K-Music http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=222586&grouplanguage=lv
|
Sun Aug 02, 2009 20:30 |
|
|
|